Takstmann Utdanning

Er det forskjell på takstmann utdanning?

Den ene eller den annen takstmann utdanning er det nok ikke store forskjellen på. Det handler mer om takstmannens bakgrunn før hun eller han starter på skolen.

Bakgrunnen til en takstmann er viktig for alle typer oppdrag. Om det er behov for en Eierskifterapport™, en skadetakst eller en verditakst, så er bakgrunnen viktig. Når det gjelder en Eierskifterapport™, så er dette en spesiell tilstandsrapport som kune kan utføres av takstmenn knyttet til BMTF. Det er en ganske sammensatt kvalitetssikring i dette forbundet. Alt handler om trygghet for boligselger og boligkjøper.

Hvordan bli takstmann?

Mesterskolen.no kan du lese om hvordan du kan bli takstmann. Du kan også lese litt om generelle krav for å bli takstmann på denne samlesiden om en slik utdanning.

Takstmann utdanning

Hvem kan bli takstmann?

Alle med bakrunn fra byggfaget og med en god forståelse for oppbygging av norske boliger kan vurdere å bli takstmann. Dersom du går med planer om å bli takstmann bør du sjekke ut mulighetene som finnes i markedet. Det er mange feller å gå i, dersom man velger feil skole for sin utdannelse.

Så dersom du har teknisk fagskole, mesterbrev eller svennebrev kan du vurdere å bli takstmann. Dersom du er ingeniør/bachelor i byggfag, bør du nok ha en del praktisk erfaring i tillegg.

Takstmann Grimstad
Finn Takstmann
Eierskifterapport
Skadetakst
Verditakst
Takstmann Utdanning